Puma Finesse Performance Training Shorts Mens

19,00 €

Boja:

Crno/Žuto

Veličina:

Šifra proizvoda: 463235

Bilo da igrate na terenu ili usavršavate svoje vještine na treningu, Puma Finesse Performance Training kratke hlače dizajnirane su da vam pomognu postići veličanstvenost. Puma, brend koji živi i diše energični duh sportskih entuzijasta, dizajnirao je ove kratke hlače s jednim ciljem - podići vašu izvedbu na terenu.

Izrađene od recikliranog poliestera, ove kratke hlače daju vam fleksibilnost kretanja bez ograničenja, omogućujući vam da oslobodite svoj puni potencijal. Strateški postavljeni bočni paneli od mrežastog materijala osiguravaju maksimalnu ventilaciju kako biste ostali hladni, čak i tijekom intenzivnih treninga pod žarkim suncem. Inovativna značajka dryCELL je bio-bazirana i tehnologija koja uklanja vlagu, što vam omogućuje da se usredotočite na igru bez ometanja. Izrezane u silueti do bedara za slobodu kretanja, elastični pojas osigurava sigurno prianjanje koje ostaje na mjestu tijekom vašeg treninga.

S ikoničnim Puma logotipom otisnutim na nozi za dodir autentičnosti, ove performanse kratkih hlača ne samo poboljšavaju vaše sportske sposobnosti, već i pokazuju vašu strast prema igri.

Materijal: Poliester. Pogledajte etiketu za njegu.