Dresovi reprezentacije

Nike FA24 Gear Up Pack

Od ultra brzih sprintova do precizne kontrole lopte, svaki tvoj pokret svjedoči tvojoj vještini, okretnosti i nepokolebljivoj strasti za igru.

Nogometni dresovi

Nogometni dresovi

Od klasičnih dizajna do vrhunske tehnologije, budite korak ispred s našim nogometnim dresovima.

NOGOMET

Nogomet, nogomet, nogomet. To je najbolji sport na svijetu i dominira mislima i emocijama mnogih. Kao najveći europski maloprodajni trgovac sportskom opremom, ponosni smo što nogomet donosimo širokim spektrom kopački, majica i opreme najboljih nogometnih marki. Naša nogometna trgovina pokriva sve potrebe, s opcijama za početnike sve do najboljih profesionalaca u igri, uključujući visokotehnološke nogometne kopačke koje nose vaši heroji robnih marki kao što su Nike, Adidas i PUMA. Također imamo sve najnovije majice i dresove stotina klubova i svih najboljih reprezentacija, tako da možete nositi svoj ponos. Bilo da želite poboljšati vlastitu izvedbu na terenu ili jednostavno podržati svoju momčad, naša nogometna trgovina ima proizvode koji su vam potrebni za to.

Nogomet FAQ

Nogomet je vrlo popularan timski sport u kojem se dvije ekipe od jedanaest igrača natječu u postizanju golova slanjem lopte u protivnički gol. Pobjeđuje momčad koja postigne najviše golova na kraju utakmice.