Asics Gel-Nimbus 26 Running Shoe Womens

200,00 €

Boja:

Crno/sive

Veličina:

Šifra proizvoda: 215464

Asics Gel-Nimbus 26 tenisice za trčanje dizajnirane su za sportske entuzijaste koji traže savršenu ravnotežu udobnosti, potpore i trajnosti. Bez obzira trenirate li za maraton ili postavljate osobne rekorde, ove tenisice za trčanje za žene vaš su konačni suputnik.

Ovlašćujući vas da dosegnete svoj trenutak mira dok se borite s pločnicima, ova niska silueta izrađena je s prozračnom gornjom konstrukcijom dok podstavljeni ovratnik jamči neusporedivu udobnost i osjećaj. Dodatak PureGEL tehnologije i mekog FF BLAST PLUS ECO pjene kombiniraju se kako bi pružili meka slijetanja i nevjerojatnu udobnost, bez obzira koliko daleko odlučite trčati. Dizajniran s neutralnom pronacijom za uravnoteženi potisak, ovaj tenisica za trčanje osigurava ravnomjernu raspodjelu sile kako bi poboljšala vašu izvedbu. Hibridni ASICSGRIP potplat nudi izuzetnu trajnost, odupirući se najizazovnijim terenima.

Prioritet vaše udobnosti na svakoj razini, OrthoLite X-55 uložak pruža dodatno podstavljanje s poboljšanim upravljanjem vlagom. Istovremeno, potpuna vezica osigurava da možete vjerovati da će vaša tenisica za trčanje ostati na mjestu tijekom cijelog trčanja. Nadopunjeno potpisom Asics brenda, zavežite i pustite da ova tenisica bude vaš konačni suputnik za trčanje.

Gornji dio: Inženjerska mreža. Potplat: Guma.