adidas Runfalcon 5 Shoes Childrens

33,00 €

Boja:

Crno/Roze

Veličina:

Šifra proizvoda: 024243

Vrijeme je da probudite sportskog duha vašeg mališana uz sportske i elastične adidas Runfalcon 5 cipele za djecu. Kada je u pitanju držanje koraka s najbržim trkačima, ove cipele su pravi izbor.

Lagana gornja obloga osigurava mekan osjećaj na vašim stopalima, dok Cloudfoam jastučići pružaju nježnu potporu koja traje cijeli dan. S predanošću održivosti, adidas je izradio ove cipele koristeći 20% recikliranih materijala, čineći svaki korak važnim za zeleniju budućnost. Elastične vezice s praktičnim kaišem na čičak, omogućuju vam da brzo zavežete cipele. Gumeni potplat koji ne ostavlja tragove osigurava odlično prianjanje za energične trkačke sesije, dok živopisne boje omogućuju vašem mališanu da izrazi svoj jedinstveni stil na stazi.

Uz ikonične Quarter 3-Stripes i Performance Logo na jeziku koji prikazuju vašu predanost adidas duhu. Dakle, zavežite te cipele, probudite njihovu strast i neka adidas Runfalcon 5 cipele za djecu budu njihov najbolji pratilac na vašem trkačkom putovanju. Od staze do igrališta, ove cipele će ih gurnuti prema novim visinama atletike i avanture!

Sastav: Gornji dio: tekstil. Podstava: tekstil. Potplat: guma. Njega: Pogledajte upute proizvođača za upute o njezi.