adidas Own The Run T-shirt Womens

28,00 €

Boja:

Crna

Veličina:

Šifra proizvoda: 453882

Podignite svoju trkačku igru na sljedeću razinu s adidas Own The Run majicom, savršenim suputnikom za odlučne trkače. Izrađena s AEROREADY tehnologijom, ova majica aktivno uklanja vlagu, osiguravajući da ostanete suhi čak i tijekom najintenzivnijih treninga.

Dizajnirana posebno za svakodnevne trkače, ova majica pruža udobnost i fleksibilnost koju trebate kako biste postigli nove ciljeve. S kratkim rukavima, okruglim izrezom i dodatnim elastičnim vlaknima, ova majica nudi laskavu formu i maksimalnu pokretljivost. Dodatni reflektirajući detalji pomažu vam da ostanete vidljivi tijekom jutarnjih ili noćnih trka, čuvajući vas sigurnima dok osvajate kilometre. Završena s ikoničnom 3-crtežom na rukavima i znakom sporta na prsima, adidas-ova atletska prestiža bit će odmah prepoznata.

Idealna za opuštene trčanje i intenzivne treninge, adidas Own The Run majica je savršeni suputnik za slijediti vašu strast prema trčanju. 86% recikliranog poliestera, 14% elastana. Perite u stroju na hladno prema uputama na etiketi za njegu.