Zone3 RX3 Medical Grade Compression Tights

32,00 €

Boja:

Crno/sive

Veličina:

Šifra proizvoda: 450306

RX3 Medicinske kompresijske tajice

ZONE3 kompresijske tajice predstavljaju krunu četiri godine temeljitog razvoja, uključujući opsežna testiranja i povratne informacije. Rezultat su tajice koje ZONE3 smatraju nekim od najudobnijih i najučinkovitijih na tržištu.

Ove tajice izrađene su od medicinskog kompresijskog materijala, s naprednim tehničkim značajkama i privlačnim dizajnom. Također uključuju 360° reflektirajuće logotipe za poboljšanu vidljivost u uvjetima s niskim svjetlom.

ZONE3 RX3 tajice nude znanstveno potvrđenu postupnu kompresiju, pružajući ciljanu potporu ključnim mišićnim skupinama, osiguravajući da izvodite na vrhuncu tijekom vježbanja. Kombinirajući X-PWR i Revolution Energy tkanine iz Italije, ove tajice pružaju potporu kukovima i koljenima, istovremeno potičući poboljšan protok krvi u listovima, stražnjim ložama, kvadricepsima i gluteusima. Dodatno, toplinski zalijepljena PU traka strateški je pozicionirana na donjoj nozi kako bi podržala soleus mišić i smanjila rizik od bolova u listovima, jednog od najčešćih problema s kojima se suočavaju sportaši. Primijetit ćete razliku u udobnosti i performansama čim obučete ove tajice, bilo da trenirate, natječete se ili ih koristite za oporavak nakon treninga.

PU traka na tajicama igra ključnu ulogu u podržavanju soleus mišića lista, minimizirajući vibracije mišića i olakšavajući upotrebu zahvaljujući zalijepljenom gležanjskom rubu, što poboljšava udobnost korisnika.

Ove tajice kombiniraju različite tkanine kako bi pružile čvrst, ali udoban osjećaj, aktivno uklanjajući znoj s vaše kože kako bi regulirale temperaturu i održavale vas suhim. Mat završetak tkanine dodaje dodir suptilnosti, a dodatni prostor osiguran je oko prednjeg područja prepona u usporedbi s drugom kompresijskom odjećom, osiguravajući da nalikuju trkaćim tajicama, a ne donjem rublju.

Tajice uključuju materijal visoke denziteta za Black-Out značajku, osiguravajući da ostanu neprozirne čak i tijekom intenzivnih treninga u teretani. Udobnost se dodatno poboljšava s trakom od 3 cm i laganim vrpcom za zatezanje.

Za dodatnu udobnost i funkcionalnost, korištena je ravna šavna tehnologija kroz cijelu odjeću, zajedno s toplinski zalijepljenim šavovima na gležnju. Ove tajice nude dvije mogućnosti za pohranu, uključujući toplinski zalijepljeni džep s patentnim zatvaračem na gornjem dijelu leđa za pohranu prehrane ili glazbenih uređaja i prednji unutarnji džep za ključeve ili druge male predmete tijekom vježbanja na podlozi.

Ključne značajke:

  • Postupna kompresija za poboljšan protok krvi, smanjenje nakupljanja mliječne kiseline i brži oporavak.
  • Exo-Black i Revolution Energy tkanina za poboljšanu izvedbu, snagu i potporu mišićima.
  • Toplinski zalijepljena tehnologija za dodatnu udobnost kože.
  • Udoban pojas, vrpca za zatezanje i praktičan dizajn džepova.
  • Prozračna i vlažnosti otporna tkanina s ugrađenom UPF 50 zaštitom od sunca i antibakterijskim svojstvima.

ZONE3 kompresijske tajice prošle su rigorozna testiranja i validaciju Progressive Sports Technologies na Sveučilištu Loughborough, potvrđujući da nude ispravnu razinu postupne kompresije, koja je dokazano:

  • Poboljšati sportsku izvedbu i izdržljivost.
  • Poboljšati učinkovitost mišića i snagu.
  • Povećati brzinu i oporavak mišića.
  • Smanjiti rizik od ozljeda.