Zone3 RX3 Medical Grade Compression Tights

95,00 €

Boja:

Crno/sive

Veličina:

Šifra proizvoda: 450305

RX3 Medicinske kompresijske tajice

Kompresijske tajice ZONE3 prošle su četiri godine temeljnog razvoja i opsežnih testiranja i povratnih informacija. Ove tajice predstavljaju ono što smatramo nekim od najudobnijih i najučinkovitijih opcija dostupnih na tržištu.

Izrađene prema medicinskim standardima, ove kompresijske tajice iznimno su tehničke, osmišljene za vrhunske performanse i ukrašene elegantnim dizajnerskim značajkama, uključujući 360-stupanjske reflektirajuće logotipe za poboljšanu vidljivost u uvjetima s niskim svjetlom.

ZONE3 RX3 tajice pružaju validiranu postupnu kompresiju, pažljivo osmišljenu za pružanje mišićne potpore i poboljšanje vaše izvedbe tijekom vježbanja. Koristeći mješavinu X-PWR i Revolution Energy tkanina iz Italije, pružaju potporu kukovima i koljenima dok potiču povećan protok krvi u listovima, stražnjim ložama, kvadricepsima i gluteusima. Toplinski zalijepljena PU traka strateški je postavljena na donju nogu kako bi podržala soleus mišić i smanjila jedan od najčešćih oblika bolova u listovima. Kada obučete ove tajice, odmah ćete osjetiti razliku, bilo da trenirate, utrkujete se ili ih koristite za oporavak nakon treninga.

PU traka na tajicama učinkovito podržava soleus mišić lista, smanjujući vibracije mišića, dok zalijepljeni gležanjski rubovi čine tajice lakšima za oblačenje, poboljšavajući udobnost korisnika.

Kombinacija tkanina pruža čvrst, ali nježan osjećaj, aktivno uklanjajući znoj s vaše kože kako bi regulirao temperaturu i održao vas suhim. Upotreba mat tkanine pruža suptilan završetak, a dodatni prostor daje se oko prednjeg područja prepona, osiguravajući da nalikuju trkaćim tajicama umjesto donjeg rublja.

Naša značajka Black-Out koristi materijal visoke denziteta kako bi se spriječilo da tajice postanu prozirne tijekom vježbanja u teretani. Udobnost se dodatno maksimizira s trakom od 3 cm i laganim vrpcom za zatezanje.

Cijeli komad odjeće izrađen je s ravnomjernim šavovima, zajedno s toplinski zalijepljenim šavovima gležnja, osiguravajući dodatnu udobnost i funkcionalnost. Svaki par nudi dvije mogućnosti za pohranu: toplinski zalijepljeni patentni džep na gornjem dijelu leđa za pohranu hrane ili uređaja za reprodukciju glazbe i prednji unutarnji džep za ključeve ili druge predmete tijekom vježbanja na podlozi.

Ključne značajke:

  • Postupna kompresija poboljšava cirkulaciju krvi, smanjuje nakupljanje mliječne kiseline i ubrzava vrijeme oporavka.
  • Exo-Black i Revolution Energy tkanine poboljšavaju performanse, snagu i potporu mišića.
  • Toplinski zalijepljena tehnologija poboljšava udobnost na koži.
  • Udoban pojas s vrpcom za zatezanje i praktičnim dizajnom džepova.
  • Prozračna, vlažnosti upijajuća tkanina s ugrađenom zaštitom od sunca UPF 50 i antibakterijskim svojstvima.

ZONE3 kompresijske tajice rigorozno su testirane i validirane od strane Progressive Sports Technologies, sa sjedištem na Sveučilištu Loughborough. Ovi testovi potvrđuju da tajice nude ispravnu razinu postupne kompresije, što je dokazano:

  • Poboljšati sportske performanse i izdržljivost.
  • Poboljšati učinkovitost mišića i snagu.
  • Povećati brzinu i smanjiti vrijeme oporavka mišića.
  • Smanjiti rizik od ozljeda.