Zone3 RX3 Medical Grade Compression Tights

95,00 €

Boja:

Crno/Žuto

Veličina:

Šifra proizvoda: 450302

RX3 Medicinske kompresijske tajice

ZONE3 kompresijske tajice predstavljaju vrhunac četverogodišnjeg temeljitog razvoja, uključujući opsežna testiranja i povratne informacije kako bi ZONE3 vjerovao da su među najudobnijim i najučinkovitijim tajicama dostupnim danas.

Ove tajice, izrađene prema medicinskim standardima kompresije, ne samo da su visoko tehničke, već imaju i elegantne elemente dizajna, uključujući 360 ° reflektirajuće logotipe za poboljšanu vidljivost u uvjetima s niskim svjetlom.

ZONE3 RX3 tajice imaju temeljito provjerenu postupnu kompresiju i projektirane su za pružanje osnovne podrške mišićima, osiguravajući da izvodite najbolje tijekom vježbanja. Koristeći kombinaciju X-PWR i Revolution Energy tkanina iz Italije, ove tajice nude ciljanu podršku za kukove i koljena, istovremeno potičući povećan protok krvi u listovima, stražnjici, kvadricepsima i gluteusima. Toplinski zavareni PU traka strateški je postavljena na donju nogu kako bi podržala soleus i pomogla u smanjenju jednog od najčešćih oblika bolova u listovima. Trenutak kada se uvučete u ove tajice, bilo za trening, utrku ili oporavak nakon vježbanja, primijetit ćete razliku.

PU traka integrirana u tajice pomaže u podržavanju soleus mišića lista, smanjujući vibracije mišića, a zalijepljeni rub gležnja poboljšava udobnost korisnika.

Kombinacijom naprednih tkanina, ove tajice pružaju čvrst, ali nježan osjećaj, aktivno uklanjajući znoj s vaše kože kako bi regulirale temperaturu i održavale vas suhim. Mat završetak tkanine nudi suptilan izgled, a prednji područje prepona pruža više prostora u usporedbi s drugom kompresijskom odjećom, prioritetizirajući udobnost i nalikuje trkaćim tajicama umjesto donjem rublju.

Tajice imaju materijal visoke denirne čvrstoće za našu značajku Black-Out, osiguravajući da ostanu neprozirne tijekom vježbanja u teretani. Traka od 3 cm i lagana vrpca za zatezanje maksimiziraju udobnost. Cijeli komad odjeće izrađen je s ravnom šavom, a toplinski zavareni šavovi gležnja dodatno poboljšavaju udobnost i funkcionalnost. Svaki par nudi dvije mogućnosti pohrane: toplinski zalijepljeni džep s patentnim zatvaračem na gornjem dijelu leđa za pohranu hrane ili uređaja za reprodukciju glazbe i prednji unutarnji džep za držanje ključeva ili drugih predmeta tijekom vježbanja na podlozi.

Ključne značajke:

  • Postupna kompresija za poticanje cirkulacije krvi, smanjenje nakupljanja mliječne kiseline i ubrzanje oporavka.
  • Exo-Black i Revolution Energy tkanina za poboljšanu izvedbu, snagu i podršku mišića.
  • Toplinski zalijepljena tehnologija za dodatnu udobnost kože.
  • Udobna traka u struku, vrpca za zatezanje i praktičan dizajn džepova.
  • Prozračna tkanina koja uklanja vlagu s ugrađenom UPF 50 zaštitom od sunca i antibakterijskim svojstvima.

ZONE3 kompresijske tajice prošle su rigorozna testiranja i provjere Progressive Sports Technologies, smještenog na Sveučilištu Loughborough. Rezultati potvrđuju da ove tajice nude ispravnu razinu postupne kompresije, dokazano:

  • Poboljšati sportsku izvedbu i izdržljivost.
  • Povećati učinkovitost i snagu mišića.
  • Povećati brzinu i smanjiti vrijeme oporavka mišića.
  • Smanjiti rizik od ozljeda.