Under Armour UA Meridian Joggers Womens

38,00 €

Boja:

Ljubičasta

Veličina:

Šifra proizvoda: 347339

Predstavljamo Under Armour Meridian Joggers - ultimativnog suputnika za vaš aktivan životni stil. Izrađeni s neusporedivom strašću i stručnošću, Under Armour utjelovljuje duh pravog sportskog entuzijasta. Ovi trkački donji dijelovi su dizajnirani da vas odvedu do novih visina i gurnu granice vašeg osobnog najboljeg rezultata.

Izrađeni od super mekane i rastezljive tkanine za izvedbu, ovi trkački donji dijelovi pružaju podršku i trajnu udobnost koju trebate da biste osvojili bilo koji izazov. Lagani i prozračni materijal čuva vas hladnim i suhim, osiguravajući da ostanete usredotočeni na svoje ciljeve. S LYCRA® ADAPTIV vlaknima, ovi trkački donji dijelovi održavaju svoju mekoću čak i dok se rastežu, jamčeći neusporedivu udobnost kroz svaki pokret. S visokim strukom i manžetama na nogavicama, ovi donji dijelovi trenerke imaju uski kroj nogavica, dok otvoreni džepovi za ruke pružaju prostor za vaše male bitne stvari. Jednobojna boja osigurava bez napora uparivanje s drugim osnovnim komadima za vježbanje, osiguravajući da možete stvoriti kohezivan izgled u sekundama.

Kompletan s ikoničnim UA logotipom na stražnjoj strani, predanost brenda sportskoj izvrsnosti ponosno se predstavlja sa svakim nošenjem. Bez obzira idete li u teretanu, trčite ili jednostavno prihvaćate aktivan životni stil, Under Armour Meridian Joggers bit će vaš izbor za bilo koju uzbuđujuću sportsku avanturu.

90% poliester, 10% elastan. Perite u stroju prema uputama na etiketi za njegu.