Puma Switzerland Home Shirt 2024 Juniors

70,00 €

Boja:

Crvena

Veličina:

Šifra proizvoda: 362759

Rasplamsajte strast u vašem malom prvaku s Puma Dresom Švicarske za domaće utakmice 2024. za juniore, živopisnim simbolom švicarskog ponosa i nogometne strasti koji nudi udobnost i podršku na terenu i izvan njega! Pažljivo izrađen za izvrsnost i udobnost, ovaj dres hvata trajnu bit švicarskog nogometa i slavi njegovu dinamičnu kulturu.

Izrađen od premium poliesterskog materijala i s Puma-ovom naprednom dryCELL tehnologijom, ovaj dres osigurava da mladi igrači ostanu hladni i suhi, spremni za bilo koju utakmicu. Glatka uska izrada i čvrsti rebrasti manžeti pružaju siguran, ali fleksibilan fit, omogućujući im da trče, napadaju i slave golove s neograničenim kretanjem.

Inspiriran švicarskom baštinom, dominantna crvena boja simbolizira jedinstvo i odlučnost, prekrasno nadopunjena bijelim i bordo nijansama i stilskim prugastim uzorkom. Ukrašen ikoničnim grbom švicarske reprezentacije i švicarskim saveznim znakom, ovaj dres utjelovljuje pobjede i duh švicarske nacionalne momčadi. Ponosni Puma logo, stručno izvezen na prsima i rukavima, odražava posvećenost brenda vrhunskoj kvaliteti. Bez obzira navijate li strastveno s tribina ili vladate terenom svojim vještinama, Puma Dres Švicarske za domaće utakmice 2024. za juniore postaje vjeran pratilac na svakom nogometnom putovanju.

Održavanje: Perivo u perilici rublja na 30 stupnjeva.