Puma Switzerland Home Shirt 2024 Adults

95,00 €

Boja:

Crvena

Veličina:

Šifra proizvoda: 362758

Predstavljamo Puma Švicarsku domaću majicu 2024 odraslih, simbol nacionalnog ponosa i strasti na i izvan nogometnog terena. Izrađena s pažnjom i kvalitetom, ova majica je dizajnirana kako bi proslavila vječni duh švicarskog nogometa i živahnu kulturu koju predstavlja.

Izrađena od premium poliesterske tkanine i s inovativnom Puma dryCELL tehnologijom, ova majica vas drži hladnim i suhim čak i tijekom najintenzivnijih trenutaka igre. Uz uski kroj i rebraste manžete, osigurava udobno i sigurno prileganje, omogućujući vam da se slobodno krećete sa svakim udarcem, startom i proslavom gola.

Inspirirana tradicionalnom švicarskom odjećom, pretežno crveni dizajn je snažna izjava jedinstva i odlučnosti. Ukrašena bijelim i kestenjastim detaljima i suptilnim prugastim uzorkom na prednjoj strani, ova majica savršeno hvata bit švicarskog identiteta. Ukrašena grbom švicarske reprezentacije i švicarskim saveznim grbom, ova majica utjelovljuje trijumfe i postignuća švicarske nacionalne momčadi. Puma logo, ponosno izvezen na prsima i rukavima, predstavlja predanost marke izvrsnosti i kvalitete. Bez obzira navijate li za svoju momčad s tribina ili igrate prekrasnu igru sami, Puma Švicarska domaća majica 2024 odraslih je savršeni suputnik.

Održavanje: Perivo u perilici rublja na 30 stupnjeva.