Puma Hyrox Jogging Bottoms Mens

45,00 €

Boja:

Puma Crna

Veličina:

Šifra proizvoda: 487632

Pripremite se za najintenzivniju globalnu utrku i pokažite svoje sportske sposobnosti s Puma x Hyrox trkaćim hlačama za muškarce.

Dizajnirane da poboljšaju vašu izvedbu, ove hlače izrađene su od udobnog flis materijala i uključuju inovativnu Puma warmCELL tehnologiju koja vas drži toplima bez žrtvovanja pokretljivosti. S regularnim krojem i srednjim strukom s elastičnom vezicom, ove trkaće hlače osiguravaju udobno i sigurno pristajanje, bez obzira na to koliko intenzivan vaš trening postane. Dizajn u punoj dužini i manžete na gležnjevima pružaju dodatnu pokrivenost i potporu, dok dvije bočne džepove nude praktično skladištenje za vaše osnovne potrepštine.

Izrađene u elegantnoj crnoj boji s živopisnim žutim Hyrox i Puma brandingom na nozi, ove trkaće hlače čine hrabar izbor. Bez obzira jeste li u teretani, osvajate vanjsku stazu ili se natječete u globalnoj utrci, ove hlače će vas držati na vrhu vaše igre. Dakle, pripremite se, pogledajte globalnu ljestvicu i pokažite svoje sportske sposobnosti s Puma x Hyrox trkaćim hlačama.

Njega: Pogledajte upute proizvođača za upute o njezi.