Puma ForeverRUN Nitro Womens Running Shoes

85,00 €

Boja:

Roza

Veličina:

Šifra proizvoda: 215039

Predstavljamo Puma ForeverRUN Nitro tenisice za trčanje - krajnju opremu za neumorne trkače. Puma, brend koji utjelovljuje duh sportskih entuzijasta, ovdje je da poboljša vaše iskustvo trčanja. Konstruirane s inovativnim mrežastim gornjim dijelom koji pruža lagano i prozračno prianjanje, omogućujući vašim stopalima da ostanu hladni i udobni čak i tijekom najintenzivnijih treninga.

Opremljene NITRO™ tehnologijom, naprednom pjene s ubrizganim dušikom, doživjet ćete nevjerojatnu osjetljivost i ublažavanje koje vas neće opteretiti. Postavljene na PUMAGRIP gumenu smjesu za izvrsno prianjanje na bilo kojoj površini, dajući vam samopouzdanje da se suočite s bilo kojim terenom, asimetrična peta nudi podršku i stabilnost kako bi osigurala da je svaki korak snažan i kontroliran.

PWRTAPE ojačanje gornjeg dijela cilja ključna područja, pružajući dodatnu potporu i trajnost tamo gdje vam je potrebno. U međuvremenu, RUNGUIDE tvrdi vodiljni vodič održava vašu stopu usklađenom i usredotočenom s svakim korakom, smanjujući rizik od ozljeda. Kompletne s potpunim vezivanjem za personalizirano i sigurno prianjanje, ForeverRUN Nitro tenisice za trčanje od Pume savršen su suputnik za vaše dnevne trke, utrke i sportske avanture.

Gornji dio: Mreža. Potplat: Guma.