Pirelli P Zero Race Clincher 700x30mm

65,00 €

Boja:

Crna

Veličina:

Šifra proizvoda: 722568

Pirellijev P Zero Race nalazi se na vrhu tvrtkinog klinčer raspona i dizajniran je kao 'utrka spremna svejedno'. U stvarnom svijetu, osjeća se brzo, dokazuje se ljepljivim za zakrivljene kriterijske utrke i ima konkurentnu težinu.

Uključujući dizajn P ZERO ™ Velo, ovaj Pirelli P ZERO Race Clincher guma donosi utrka spremne performanse u svim vremenskim uvjetima. Prianjanje je značajno poboljšano zahvaljujući upotrebi SmartEVO spoja koji osigurava povjerenje pri visokim brzinama i na tehničkim stazama, bez obzira je li asfalt mokar ili suh.

Zaštita od probijanja i rezova isporučuje se TechBELT Road; kombinirajući fleksibilno kućište s dodatnim slojem tkanine otporne na rezove. Dizajniran za tube-type postavke, ova će guma smanjiti otpor kotrljanja i održavati težinu na minimumu, za maksimalne performanse tijekom treninga i utrka.

ZNAČAJKE Guma spremna za utrke tube-type SmartEVO spoj poboljšava performanse prianjanja na mokrom i suhom asfaltu u usporedbi s prethodnim Pirellijevim spojevima za biciklizam TechBELT Road zaštita od probijanja - lagano, ali fleksibilno kućište s dodatnim slojem tkanine otporne na rezove Kućište: 127tpi Proizvođač tvrdi težinu: 205 grama (26-622) / 225 grama (28-622) / 245 grama (30-622) Napomena: Obruč na slici nije uključen