Nike Therma-FIT Repel Hooded Jacket Men's

110,00 €

Boja:

Crno/Crno

Veličina:

Šifra proizvoda: 625541

Ostanite topli dok se vrijeme hladi uz Nike Therma-Fit Repel Hooded Jacket. Izrađena od visokokvalitetnog poliestera, ova jakna s patentnim zatvaračem štiti vas od vjetra i jake kiše dok pruža iznimnu prozračnost za hladno i udobno iskustvo. Kapuljača ima laminirane rubove za dodatnu zaštitu tijekom neočekivanih pljuskova, a umjetnički rukavi s elastičnim pričvršćenjima osiguravaju da hladni vjetrovi neće ući u unutrašnjost.

Opremljena s dvije bočne džepove s gumbima i patentnim džepom na prsima, ova jakna nudi praktične mogućnosti za pohranu vaših osnovnih potrepština. Podstavljena ugodnim i toplim francuskim frotirom i s Nikeovom tehnologijom Therma-FIT, vaša tjelesna toplina zadržava se unutar odjeće, pružajući maksimalnu izolaciju protiv hladnoće i vjetra.

Kompletna s Nikeovim brendiranjem ponosno na prsima i suptilno na stražnjem tabu, ova jakna je dokaz brendove predanosti izvrsnosti i inovacijama. Bez obzira idete li na avanturu na otvorenom ili gradsku eskapadu, ova kapuljača jakna savršena je za bilo koju prigodu koja se susreće s elementima. 100% poliester. Uvijek slijedite upute za njegu na etiketi.