Nike Interact Run Women's Running Shoes

90,00 €

Boja:

Crno/Bijelo

Veličina:

Šifra proizvoda: 215448

Pripremite se za iskustvo ultimativnog trkaćeg partnera s Nike Interact Run ženskim tenisicama za trčanje. Nike, brand poznat po svojoj nepokolebljivoj predanosti osnaživanju sportaša, dizajnirao je ove tenisice kako bi vašu trkaću igru podigao na nove visine.

Gornji dio Flyknit ima strateški postavljene zone prozračnosti, osiguravajući da vaše noge ostanu hladne i udobne, posebno na prednjem dijelu gdje se obično nakuplja toplina. Izrezan u niskom profilu, pustite svoje noge da se prirodno kreću dok osvajate cestu ili stazu. Postavljen na Waffle potplat, ova značajka izrađena je od najmanje 13% Nike Grind materijala izrađenih od ostataka tijekom proizvodnog procesa. Osim izvrsne vuče, osjećajte se dobro znajući da su vaše cipele ne samo visoko izvedive, već i ekološki osviještene. Što se tiče udobnosti, mekana i odzivna pjena u srednjem potplatu osigurava glatku vožnju, bilo da trčite ili se suočavate s dnevnim avanturama.

Uz skenirajući QR kod na jeziku, ovaj kod služi kao vaš osobni trener i vodič za cipele, evidentirajte svoje kilometre i održavajte svoj par u vrhunskom stanju. Zavežite se, krenite na cestu i oslobodite svog unutarnjeg sportaša.

Gornji dio: Flyknit Potplat: Guma.