Nike Infinity RN 4 Gore-Tex Men's Road Running Shoes

150,00 €MPC190,00 €

Boja:

Crno/Bijelo

Veličina:

Šifra proizvoda: 211867

Nike vjeruje u ujedinjujuću snagu sporta za pokretanje svijeta naprijed. Nike Infinity RN 4 Gore-Tex vodootporne cipele za trčanje po cesti pružaju krajnju zaštitu i ublažavanje kako bi se sportaši mogli kretati kroz kišne trke.

Izgrađene s Nikeovom najotpornijom ReactX pjenom, ove cipele pružaju glatke, stabilne korake i 13% više povratne energije od standardne React pjene kako bi sportaši ostali napunjeni korak za korakom. Izrađene s vodootpornim Gore-Tex gornjim dijelom i podstavom kako bi se osiguralo da stopala ostanu suha, visoki gumirani omotači poboljšavaju izdržljivost i prianjanje. Trkači će cijeniti širi prednji dio cipele, pjenušavi ovratnik i zakrivljenu potplat koji promiču sigurnost stopala i prirodno kretanje dok prelaze kilometre po kišnim cestama.

Dizajnirane za predane trkače i sportaše koji se hrabro suočavaju s elementima, Infinity RN 4 muške tenisice za trčanje inspiriraju samopouzdanje da se probiju kroz teške uvjete i prihvate izazov s odzivnim ublažavanjem, vodootpornosti i pouzdanim prianjanjem izgrađenim za kilometar za kilometrom blatnjavog puta. Zavežite ih i iskoristite potencijal da nadmašite uobičajeno u Nikeovoj prilagodljivoj, prozračnoj tenisici za trčanje izgrađenoj za sportaše koji odbijaju usporiti.