Levis 501 Original Jeans

70,00 €

Boja:

Prazni dani

Veličina:

Šifra proizvoda: 659455

Nitko ne radi traperice kao Levi's i njihove ikonične 501® Original Jeans. Plan za cijeli dizajn i kroj od najfinijeg pamučnog trapera, ova arhetipska silueta prikazuje petlje za remen na struku koje okviruju središnje kopčanje na gumb za sigurno i prilagodljivo pristajanje. Klasični pet-džepni stil, izumio Levi Strauss s prvom parom 501-ica, pruža dovoljno prostora za sve vaše bitne stvari. Ravne noge laskaju vašoj silueti produžujući vašu figuru, osiguravajući da ćete privlačiti pažnju gdje god da idete.

Dostupne u više boja, ove ženske traperice imaju pranje koje nudi osjećaj nošenih i prethodno voljenih od trenutka kada ih obučete. One su savršeno prazno platno, bez oštećenih elemenata, što vam omogućuje da personalizirate svoj par kako god želite. Ikonični Levi's brand patch na stražnjici osigurava trenutno prepoznavanje brenda i izražava naslijeđe i zanatsku vještinu. Svestrane i bez napora stilski, Levi's 501 Original Jeans su dizajnirane za bilo koju prigodu, bilo da je to opušten dan ili noć u gradu.

Materijal: 100% pamuk. Pranje u stroju na hladno: Molimo pogledajte i slijedite upute za njegu odjeće za precizne upute za njegu.