Garmin Bike Varia UT800 Smart Headlight, Urban Edition

220,00 €

Boja:

Crna

Veličina:

Šifra proizvoda: 931625

O Varia UT800 Urban Edition prednjoj svjetiljci - 800 lumena Predstavljamo Garmin Varia UT800 prednju svjetiljku - urbano izdanje, pametnu svjetiljku koja svijetli jače i dulje. Savršena za putovanje na posao ili u šumu, ova svjetiljka od 800 lumena može se vidjeti s više od 1,5 km udaljenosti, tako da će vas sudionici u prometu vidjeti. Uz raznoliku vidljivost, Varia vam omogućuje da prilagodite izlazak svjetlosti vašim ambijentalnim svjetlosnim uvjetima koji vas okružuju, automatski se prilagođavajući dok vozite, tako da ne morate prčkati po gumbima i možete produžiti vijek trajanja baterije.

Pametne mogućnosti Varia UT800 omogućuju vam da ga uparite s kompatibilnim Edge računalima s senzorima svjetla. Jednom uparen, Varia UT800 automatski prilagođava intenzitet snopa na temelju brzine i profila vožnje, tako da dobivate više svjetla kada vozite brže, dok štedite bateriju pri nižim brzinama. Osim toga, potrebno je samo jedno dodirivanje vašeg Edge računala ili posebnog daljinskog upravljača da biste uključili ili isključili svjetla, kontrolirali svjetlinu i još mnogo toga. Urbano izdanje uključuje nosač za upravljač kako bi se osiguralo da ostane siguran na vašem biciklu.

O brendu

Garmin pruža performanse trkačima i turističkim biciklistima izvrsnu tehnologiju koja je pouzdana i vrijedna povjerenja, pomažući vam da zabilježite i analizirate sve svoje podatke o treningu pod jednim krovom. Tržišni lider u navigaciji, stvarajući računala za fino podešene dodatke privlačne u dizajnu i kvaliteti.

Ključne značajke

  • 5 načina rada: visoki, srednji, niski, dnevni bljesak i noćni bljesak
  • 270° vidljivosti, svjetlo se može vidjeti do 1 milje udaljenosti
  • Automatski prilagođava intenzitet svjetla okolini i brzini
  • Povezuje se s Garmin Edge biciklističkim računalima

Upute za kupnju rasvjete