Garmin Bike Varia RTL515 Radar Tail Light

169,99 €

Boja:

Crna

Veličina:

Šifra proizvoda: 917446

O Garmin Varia Radar Tail Light-u

Ovaj stražnji radar s repnom svjetiljkom uparuje se s vašim Edge® biciklističkim računalom ili kompatibilnim pametnim telefonom kako bi vas upozorio na vozila koja se približavaju s leđa. Varia™ RTL515 stražnji radar pruža vizualna i zvučna upozorenja za vozila koja se približavaju s leđa do 140 metara udaljenosti. Kada se koristi s kompatibilnim pametnim telefonom, Varia radar integrira se s vašim omiljenim aplikacijama, poput Ride with GPS-a, kako bi preklopio vaše karte s upozorenjima stražnjeg radara.

Varia™ RTL515 ima više načina rada, uključujući peloton način rada, koji pruža niskointenzivni bljesak koji je prijateljski prema očima drugih biciklista kada se vozi u grupi. Ovaj radar besprijekorno funkcionira s vašim Edge biciklističkim računalom ili kompatibilnim pametnim telefonom, kao i odabranim Garmin nosivim uređajima ili opcionalnom jedinicom za prikaz radara. Vrijeme provedeno punjenjem nije jednako dobro kao vrijeme provedeno vožnjom. Dobijte do 16 sati vijeka trajanja baterije u načinu dnevnog bljeska i do 6 sati u čvrstom načinu. Lako montirajte ovaj elegantni, kompaktni uređaj na sjedalo gotovo svakog cestovnog bicikla. Vertikalni dizajn omogućuje bolji razmak između nogu i savršeno udobnu vožnju.

Ključne značajke

  • Pouzdan stražnji radar omogućuje vam vožnju kao da znate što dolazi.
  • Jedan radar. Višestruke opcije prikaza. Upareno s vašim kompatibilnim Garmin uređajem, telefonom ili oboje.
  • Aplikacija Varia™ pokriva vas ako koristite telefon kao primarni ili rezervni prikaz.
  • Sjajnije svjetlo. Vidljivost tijekom dana omogućuje vozilima koja se približavaju da vas vide s udaljenosti do jedne milje.
  • Sjajnije svjetlo. Vidljivost tijekom dana omogućuje vozilima koja se približavaju da vas vide s udaljenosti do jedne milje.
  • Dobijte više života iz svog radara s do 16 sati vijeka trajanja baterije u načinu dnevnog bljeska.

O Garminu

Garmin GPS je vodeća svjetska tvrtka za mobilnu navigacijsku tehnologiju i globalni proizvođač satelitskih navigacijskih uređaja za automobile, prijenosnih navigacijskih uređaja, ručnih GPS uređaja i GPS proizvoda poput Garmin Forerunner i Garmin Edge. Edge dolazi u različitim oblicima, nudeći savršenu GPS jedinicu za MTB ili cestu. Od osnovnog Edge 530 do naprednog Edge 830 Performance Bundle-a. Garminova linija satova nudi različite proizvode za sve vrste sportaša, uključujući GPS sportske satove i praćenje fitnessa. Garmin Forerunner nudi jednostavan i zabavan način praćenja vaših aktivnosti i rad na postizanju ciljeva. Garmin Fenix je za sportaše koji od svog sata zahtijevaju više, uključujući GPS navigaciju za više sportova, monitor otkucaja srca na zapešću i napredne značajke treninga.

Upute za kupnju rasvjete