Fabric Cargo Trousers Mens

34,00 €

Boja:

Smeđa

Veličina:

Šifra proizvoda: 510939

  • Udobna tkanina: Ove uske teretne hlače izrađene su od 98% pamuka i 2% elastana, lagane su i prozračne, udobnije su od traperica ili hlača za posao, ne postaje vruće čak ni kada radite ili vježbate.
  • Uski stil: Ove teretne hlače za muškarce dizajnirane su da se prilagođavaju od bokova do bedara, s džepovima u struku, elastičnim manžetnama na gležnjevima, pružajući vam bolje iskustvo nošenja.
  • Višestruki džepovi: Dizajn muških planinarskih teretnih hlača s teretnim džepovima, mogu pohraniti dragocjenosti poput mobilnih telefona, ključeva i osobnih iskaznica kako bi se povećala sigurnost. Višestruki kombinezoni daju vam dovoljno prostora za pohranu, savršeni su za pohranu telefona, novčanika i nekih radnih ili planinarskih predmeta. Ove višestruke vanjske hlače vrlo su korisne za teške fizičke poslove poput nošenja stvari.
  • Više prigoda: Izdržljive teretne hlače izrađene od tvida materijala, čine ove hlače neizostavnim hlačama u vašem ormaru. Ove trkaće hlače savršene su za aktivnosti na otvorenom poput planinarenja, rada, kampiranja, biciklizma, putovanja, golfa, planinarenja, trčanja, rada i svakodnevnog ležernog nošenja. Prikladne kao planinarske hlače, ribolovne hlače, kamperske hlače, lako se uklapaju s majicama, kaputima ili prslucima, itd.