Asics Gel-Nimbus 26 Running Shoe Mens

200,00 €

Boja:

Crno/sive

Veličina:

Šifra proizvoda: 212570

Asics Gel-Nimbus 26 tenisice za trčanje dizajnirane su za sportske entuzijaste koji traže savršenu ravnotežu udobnosti, potpore i trajnosti. Bez obzira trenirate li za maraton ili postavljate osobne rekorde, ove tenisice za trčanje za muškarce su vaš najbolji suputnik.

Ova niska silueta omogućuje vam da dosegnete svoj trenutak mira dok se borite s asfaltom, a izrađena je s prozračnom gornjom konstrukcijom dok je podstava ovratnika jamči neusporedivu udobnost i prilagodljivost. Dodatak PureGEL tehnologije i mekane FF BLAST PLUS ECO pjene kombiniraju se kako bi pružili mekane slijetanja i nevjerojatnu udobnost, bez obzira na to koliko daleko odlučite trčati. Dizajnirane s neutralnom pronacijom za uravnoteženi potisak, ove tenisice za trčanje osiguravaju ravnomjernu raspodjelu sile kako bi poboljšale vašu izvedbu. Hibridni ASICSGRIP potplat nudi iznimnu trajnost, izdržavajući najizazovnije terene.

Prioritet vaše udobnosti na svakoj razini, OrthoLite X-55 uložak pruža dodatno ublažavanje s poboljšanim upravljanjem vlagom. Istovremeno, potpuno vezivanje osigurava da možete vjerovati da će vaše tenisice za trčanje ostati na mjestu tijekom cijelog trčanja. Nadopunjene potpisom Asics brenda, zavežite ih i neka ove tenisice budu vaš najbolji suputnik za trčanje.

Gornji dio: Inženjerska mreža. Potplat: Guma.