adidas ZNCHILL LIGHTMOTION Trainers Womens

120,00 €

Boja:

Bijelo/Plavo

Veličina:

Šifra proizvoda: 270234

adidas predstavlja ZNCHILL LIGHTMOTION+ cipele, izgrađene za brzinu i agilnost. Ove tenisice za žene imaju lagane tekstilne gornje dijelove izrađene od recikliranih materijala za održivi dodir i zeleniju budućnost bez plastičnog otpada. Okrugli prsti i vezice osiguravaju sigurno i udobno pristajanje, dok podstavljene ovratnike pružaju dodatnu potporu i ublažavanje za intenzivne treninge.

Ali to nije sve! Pravi preokretač igre su LIGHTMOTION+ srednji potplati. Ova inovativna tehnologija nudi odzivno ublažavanje koje poboljšava vaše pokrete, dajući vam dodatnu prednost dok obavljate svoj svakodnevni život. A s klasičnim gumastim potplatima koji imaju dovoljno prianjanja na nesigurnim površinama, možete osvojiti bilo koji teren.

Ove tenisice za žene dolaze u različitim bojama kako bi se uklopile u bilo koji stil. S ikoničnim 3-Stripes motivom na stranama i Badge of Sports logotipom na jezicima, vrijeme je da pokažete svoj sportski stil. Dakle, bez obzira jeste li u obavljanju obaveza, susretu s prijateljima na brunchu ili opuštanju kod kuće, adidas ZNCHILL LIGHTMOTION+ cipele bit će vaš najbolji pratilac.