adidas x Classic LEGO® Shorts Junior

19,00 €

Boja:

Plava

Veličina:

Šifra proizvoda: 354607

Vaš mališan će uživati u plivanju u bazenu s ovim adidas x Classic LEGO® kratkim hlačama. Izrađene od 100% recikliranog poliesterskog platna i s ECONYL® regeneriranim pređama, ove hlače promoviraju održivost dajući drugi život odbačenim najlonima i ribarskim mrežama - jer budući prvaci zaslužuju planet koji je otporan kao i oni. Meko, kloru otporno platno osigurava da vaš mali sportaš može uživati u plivanju i surfanju u udobnosti, bez obzira na intenzitet sunca ili natjecanja.

Izrađene s praktičnošću na umu, adidas x Classic LEGO® kratke hlače dolaze opremljene s dvije bočne džepove za spremanje blaga i osnovnih potrepština. Dizajnirane u klasičnoj boji, ove hlače su ukrašene zabavnim LEGO® blokovima koji dodaju dodir maštovite inovacije, dok ikonični 3 pruge stvaraju karakterističan završetak.

Savjet protiv korištenja omekšivača i preporuka za pranje prije nošenja proizlaze iz predanosti očuvanju premium kvalitete hlača i osiguravanju čvrstog, savršenog sjeda od prvog dana. Perite u perilici prema uputama za njegu.