adidas Terrex Agravic Ultra Trail Running Shoes Womens

55,00 €

Boja:

Blilil/Beaora

Veličina:

Šifra proizvoda: 110762

Predstavljamo adidas Terrex Agravic Ultra Trail Running cipele - savršenog suputnika za neustrašive koji osvajaju planinsko područje. Dizajnirane u suradnji s ultramaratonkom Ekaterinom Mityaevom, ove ženske tenisice za trčanje utjelovljuju neumoljivu odlučnost i nepokolebljivu izvedbu. Izrađene s naglaskom na održivost, reciklirane mrežaste sintetičke i tekstilne gornje dijelove krase besprijekorni prekrivači za poboljšanu izdržljivost, štiteći vas od ogrebotina i neočekivanih prepreka. Okrugli prsti i vezice osiguravaju sigurno i udobno pristajanje, dok podstavljene gležanjske manžete pružaju dodatnu potporu, omogućujući vam da pređete granice.

Ali to nije sve - srednji dijelovi ovih planinskih cipela za žene sadrže LIGHTSTRIKE i BOOST tehnologiju, pružajući izvrsno ublažavanje, apsorpciju energije i povrat - omogućujući vam da idete dalje i brže. Oni rade u skladu s Pebax® bio-baziranim ugljičnim pločama iznad potplata - ovaj par nudi lagano, ali snažno zaštitu od stijena i nepristupačnog terena. Continental™ Rubber potplati s agresivnim čepovima pružaju neusporedivo prianjanje čak i na najizazovnijim stazama, dajući vam samopouzdanje da se uhvatite u koštac s bilo kojom stazom. Plus, s grafičkim dizajnom na potplatu i ikoničnim adidas 3-Stripes motivom na stranama, odmah ćete se istaknuti kao dio Ultrarunning plemena.

Bilo da ste iskusni trkač na stazi ili početnik spreman za novi izazov, adidas Terrex Agravic Ultra Trail Running cipele dizajnirane su da poboljšaju vašu izvedbu. Vrijeme je da prihvatite divljinu, osvojite vrhove i pređete granice.