adidas Own the Run Vest Womens

48,00 €

Boja:

Mauve

Veličina:

Šifra proizvoda: 453887

Bez obzira radi li se o obavljanju poslova ili trčanju ujutro, adidas Own the Run prsluk za žene je ultimativni pratilac. Premium sportski sloj koji je ekološki prihvatljiv i usmjeren na performanse, adidas prikazuje ove vrijednosti korištenjem recikliranih materijala, koji čine barem 70% ovog prsluka. Ponovnom uporabom materijala, adidas pomaže u smanjenju otpada, očuvanju konačnih resursa i promicanju održivog života.

Ovaj prsluk je dizajniran da vas drži u pokretu, bez obzira na vremenske uvjete. Izrađen s WIND.RDY tehnologijom, ova napredna tehnologija učinkovito blokira vjetar, čineći vas udobnima čak i na vjetrovitim danima. Izdržljiv, ali prozračan materijal od ripstopa osigurava da ostanete suhi i hladni kilometar za kilometrom. Izrezan u uskom kroju, omogućujući optimalnu fleksibilnost i kretanje bez dodatne mase, ovratnik se drži pomoću zatvarača na cijeloj dužini kako bi vas zagrijao kada vam je najpotrebnije. Ovaj prsluk ima patentne džepove naprijed i straga, pružajući sigurno skladištenje svih vaših bitnih stvari tijekom vježbanja.

Podesiva vrpca na rubu nudi prilagođeno pristajanje, osiguravajući da ovaj prsluk ostane čvrsto na mjestu bez obzira na vaše pokrete. Uz potpisani adidas logo na prsima, osvojite svaki kilometar u ovom prsluku za trčanje za žene.

Sastav: 100% reciklirani poliester. Pranje u stroju.