adidas Future Icons Feel Fierce Graphic Leggings Womens

40,00 €

Boja:

Ugljen/Crni

Veličina:

Šifra proizvoda: 670122

Ako ste marljivi i idete za onim što želite, možda u vama teče duh Vodene tigra. Proslavite svoju odlučnost i pozovite svoju unutarnju žestinu s adidasovim tajicama Buduće ikone Osjećajte se žestoko grafičke, vašim novim omiljenim izborom za rane jutarnje treninge u teretani. Izrađene od mekane i prozračne mješavine pamuka koja uključuje reciklirana vlakna, ove kraće tajice su krojene u srednje visokom 7/8 silueti za maksimalnu udobnost, što ih čini savršenim za bilo koji trening.

Dizajn sadrži cjelokupnu grafiku inspiriranu Vodenim tigrom, što rezultira hrabrim i snažnim izgledom. Kontrastni 3-trakasti motiv na desnoj nozi osigurava trenutno prepoznavanje brenda, tako da svi oko vas znaju da nosite najbolje. Bez obzira na to jeste li na traci za trčanje ili izvodite jogu, ove tajice za teretanu savršene su za svaki trening. Ne zadovoljavajte se običnim tajicama - odaberite adidasove tajice Buduće ikone Osjećajte se žestoko grafičke i doživite energiju i strast Vodenog tigra.

Materijal: 50% pamuk, 40% reciklirani poliester, 10% elastan. Pranje u perilici rublja na toplom: Provjerite oznaku na odjeći za precizne upute o njezi.